Одлука за избор на кандидат за вработување на неопределено време по основ на распишан оглас во дневни весници на 20.10.2018 година

Mujo 1
Mujo 2
Magde 1
Magde 2

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *